Behandling af fodvorter med laser

Bliv vortefri med en effektiv og professionel behandling på klinik.

Pris: 275 kr.

Få en vortebehandling

En vorte behandling hos mig indebærer beskæring af vorten, laserterapi, behandling med effektivt vortemiddel samt evt. aflastning på trykudsatte områder. Da vorter skyldes infektion med virus, er det ikke muligt at forudsige hvor mange behandlinger der skal til, for at vorten er væk. Ofte vil patienten blive kaldt ind igen efter én eller fire uger. Der skal påregnes ventetid i fbm. behandlingen, da disse oftest foregår samlet én gang om ugen efter ”først i venteværelset” princippet – dog modtages patienter kun efter forudgående aftale pr. telefon el. mail.

Metoder til at bekæmpe fodvorter

Alle kan få fodvorter, men oftest er det børn fra 3 år og opefter, og de ses især hos teenagere. De kan smitte både ved direkte og indirekte kontakt. Smitterisikoen er størst, hvor mange mennesker færdes på bare fødder, som i svømmehaller, daginstitutioner, solarier og hjemme hos familien i bageværelset. Inkubationstiden er på 2-3 mdr. Der findes en række vortemidler, som kan købes i håndkøb. Andre metoder anvendt til behandling af fodvorter fx frysning, brænding og afskæring foregår hos lægen/hudlægen.

Udtalelser fra klinikkens glade kunder

5 stjerner!

Fantastisk service, professionel behandling, hyggelig atmosfære. Altid en fornøjelse at komme v. Dorthe

Else-Marie Bank Jensen

5 stjerner!

Her får jeg altid en professionel behandling og en rigtig positiv oplevelse!

Elsebeth Benzon Holm

5 stjerner!

Er netop kommet hjem fra Fodpleje, det kan helt klart anbefales til alle at give sig selv den luksus regelmæssigt. SELVFØLGELIG hos Dorte, hun er så sød og dygtig og yder en fænomenal Service.

Christina Dideriksen