Behandling af fodvorter med laser

Bliv vortefri med en effektiv og professionel behandling på klinik.

Pris: 450 kr.

Få en vortebehandling

En vorte behandling hos mig indebærer beskæring af vorten, laserterapi, behandling med effektivt vortemiddel samt evt. aflastning på trykudsatte områder. Da vorter skyldes infektion med virus, er det ikke muligt at forudsige hvor mange behandlinger der skal til, for at vorten er væk. Ofte vil patienten blive kaldt ind igen efter én eller fire uger. Der skal påregnes ventetid i fbm. behandlingen, da disse oftest foregår samlet én gang om ugen efter ”først i venteværelset” princippet – dog modtages patienter kun efter forudgående aftale pr. telefon el. mail.

Metoder til at bekæmpe fodvorter

Alle kan få fodvorter, men oftest er det børn fra 3 år og opefter, og de ses især hos teenagere. De kan smitte både ved direkte og indirekte kontakt. Smitterisikoen er størst, hvor mange mennesker færdes på bare fødder, som i svømmehaller, daginstitutioner, solarier og hjemme hos familien i bageværelset. Inkubationstiden er på 2-3 mdr. Der findes en række vortemidler, som kan købes i håndkøb. Andre metoder anvendt til behandling af fodvorter fx frysning, brænding og afskæring foregår hos lægen/hudlægen.

Udtalelser fra klinikkens glade kunder

5 stjerner!

Fantastisk service, professionel behandling, hyggelig atmosfære. Altid en fornøjelse at komme v. Dorthe

Else-Marie Bank Jensen

5 stjerner!

Her får jeg altid en professionel behandling og en rigtig positiv oplevelse!

Elsebeth Benzon Holm

5 stjerner!

Er netop kommet hjem fra Fodpleje, det kan helt klart anbefales til alle at give sig selv den luksus regelmæssigt. SELVFØLGELIG hos Dorte, hun er så sød og dygtig og yder en fænomenal Service.

Christina Dideriksen

🇩🇰️ Fodklinikken er igen åben - efter sundhedsstyrelsens anbefalinger 🇩🇰

Jeg kommer ikke til at give dig fodpleje bag en skærm, men forbehold kommer vi ikke uden om:

 

🦠 Har du feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine el. muskelømhed skal du ringe afbud.
🦠 Da lokalerne er små, og vejret er godt, vil jeg gerne om i vil vente udenfor, så kalder jeg jer ind, når jeg er klar.
🦠 I spritter hænder når i kommer....og når i går.
🦠 Kaffe, chokolade osv. må i tage derhjemme.
🦠 Jeg opfordrer til wc besøg hjemmefra....min er kun til akutte besøg.

 

Ang. nye tider, må I have tålmodighed med mig, da jeg har 4-5 ugers aflysninger, der skal findes tid til 😅 Alle der har fået aflyst deres tid frem til d. 10/5-20 vil løbende blive kontaktet, med tilbud om en ny tid, med mindre anden aftale er lavet med den enkelte.

Online booking er foreløbigt ikke muligt de næste 3 uger 💻

Jeg glæder mig til at se jer alle igen 🤗 Jeg vil gøre mit ypperste for at betjene jer ALLE hurtigst muligt, men ventetid må desværre forventes.

Kh. Dorthe 👣

DANMARK har brug for alles opbakning for at passe på hinanden - også din og min, så derfor kære kunde:


Jeg forventer, at du melder afbud, hvis du har eller mistænker at have Coronavirus, eller hvis du har været i kontakt med personer, der er mistænkt for at være smittet eller har coronavirus. Desuden bedes du melde afbud hvid du har været ude at rejse inden for de sidste 14 dage.

You have Successfully Subscribed!