Almindelig lak/ gel-lak

Få smukt lakerede negle, med en lak der holder. Se pris via online booking, eller kontakt mig

Pris fra: 400 kr.

CDN Vinylux TM

Jeg anbefaler CND VINYLUX TM , som er et 7+ dages, 2-trins laksystem med plejende ingredienser, som Vitamin E, Jojoba og keratin protein, som gør neglene stærkere og sundere. Med CND VINYLUX TM er base coat ikke nødvendig, da den er indbygget i den farvede lak. Lakken giver en gel-like højglans, og er overfladetør efter blot 8,5 minut, uden brug af UV lys. Det er muligt selv at fjerne lakken. Jeg anbefaler, at du medbringer åben sko.

Almindelig lak – vælger du at medbringe egen lak, bør du sikre, at lakken er letflydende.

LUXIO

LUXIO er en professionel gel-lak, der giver høj glans lakeringer, der holder i 14+ dage. Da det er en tyk lak, anbefaler jeg den kun til brug i åbne sko, da neglene alt andet lige vil blive mere uelastiske end ved brug af VINYLUX TM, og dermed har lettere ved at blive skadede. For skånsom aftagning anbefales det at få det gjort på klinikken, da det kan synes umuligt derhjemme. Lakken hærdes i UV lys og er helt tør, når du forlader klinikken.

Udtalelser fra klinikkens glade kunder

5 stjerner!

Fantastisk service, professionel behandling, hyggelig atmosfære. Altid en fornøjelse at komme v. Dorthe

Else-Marie Bank Jensen

5 stjerner!

Her får jeg altid en professionel behandling og en rigtig positiv oplevelse!

Elsebeth Benzon Holm

5 stjerner!

Er netop kommet hjem fra Fodpleje, det kan helt klart anbefales til alle at give sig selv den luksus regelmæssigt. SELVFØLGELIG hos Dorte, hun er så sød og dygtig og yder en fænomenal Service.

Christina Dideriksen