facebook-logo

Behandlinger

Alle har glæde af regelmæssig fodbehandling, da det er medvirkende til at holde fødderne sunde og forebygge eventuelle problemer. Derfor tilbyder jeg følgende fodbehandlinger:

Almindelig fodpleje
♥ Fodbad med dejlig fodbadesalt
♥ Fjernelse af hård hud, ligtorne mm.
♥ Klipning af negle
♥ Slibning af negle og hud
♥ Blødgørende creme

Luksus Fodpleje
♥ Fodbad med dejlig fodbadesalt
♥ Peeling af underben og fødder
♥ Fjernelse af hård hud, ligtorne mm.
♥ Klipning af negle
♥ Slibning af negle og hud
♥ Dejlig massage af underben og fødder
♥ Blødgørende creme

Bøjlebehandling
♥ Stål
♥ Plast

Paraffinbehandling af hænder el. fødder
Hænder el. fødder indsmøres i blødgørende creme og dyppes i varm paraffin, indpakkes i plast og frotté. Indvirkningstid ca. 15 min.

Gel-lak på tæerne
Gel-lak er en kombination af neglelak og gelé, der hærder i UV-lys. Lakken er langtidsholdbar, glansfuld og uden ridser, modsat alm. lak. Gel-lak er 100% tør når du forlader klinikken.

Almindelig lak
Medbring egen letflydende neglelak.

Hårfjerning med varm voks
En nem måde, at blive hårfri på i 3-6 uger. Voks fjerner hårene med roden, men er ikke en permanent hårfjerning. Dine hår vil blive finere, når de gror ud igen, og der vil komme færre hår efter gentagne voksbehandlinger.
Jeg anvender flydende Lycon Wax og rullevoks. Voksmetoden efterlader huden glat og silkeblød. Inden du møder op til voksbehandling, bør du sikre dig at ALLE hårene er mellem 5 og 10 mm. Er hårene længere end 1cm. anbefaler jeg at du trimmer dem hjemmefra. På den måde opnår vi det bedste resultat.